Kék hírek

2024.08.26. 17:36

Őrület, mit csinált ez a sofőr Gyomaendrődnél

Ittasan, jogosítvány nélkül vitte el főnöke autóját egy férfi vasárnap 12 óra 30 perc körül Gyomaendrődön. Balesetet okozott, majd szalagkorlátnak is nekiment. A rendőrök azonnal a kocsi után mentek, és el is kapták az alkalmi sofőrt.

Licska Balázs

Az autót a tulajdonosa járó motorral hagyta egy kapubejáróban, míg néhány percre beszaladt a házba. Ezt használta ki az egyik alkalmazottja, aki beült a kocsiba és elindult vele. Az alkalmi sofőr előtte nagyobb mennyiségű alkoholt ivott, és vezetői engedéllyel sem rendelkezett. 

Először Gyomaendrődön, a Fő úton okozott anyagi káros balesetet, majd a 46-os számú főúton nekiment egy szalagkorlátnak is. Közben a rendőrségre többen is bejelentést tettek arról, hogy a főúton egy autós bizonytalanul, imbolyogva közlekedik.

A rendőrök azonnal az autó után mentek, rövid idő alatt intézkedés alá vonták a sofőrt. A férfi ellen jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés miatt büntetőeljárás, a balesetek és az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult. A rendőrök őrizetbe vették.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában