Meglett a kocsi

2024.09.02. 17:12

Hűlt helye volt az autónak, de a szarvasiak rátaláltak

Egy makói nő tett feljelentést a rendőrségen augusztus 27-én, miszerint szerelője reggel hűlt helyét találta javítandó kocsijának, amit a műhely udvarán hagyott. A nyomozók nem tétlenkedtek, körözést adtak ki a Renault Clióra, amit pár órával később a szarvasi járőrök Békésszentandráson ellenőriztek.

Nyemcsok László

A páros ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és lopás vétsége miatt indult eljárás

Forrás: Békés vármegyei rendőrség/Facebook

A Békés vármegyei rendőrség és kollégáik összehangolt munkájának köszönhetően a lefoglalt személyautó másnap visszakerült jogos tulajdonosához.

– A beszerzett kamerafelvételen látható, ahogy ismeretlenek hajtottak el vele – közölte Szombati Andrea, a Békés vármegyei rendőrség sajtószóvivője. – Váratlan egybeesés, hogy a tulajdonos gépjármű-ügyintézőként dolgozik, ezért rögtön gondoskodott a forgalomból való kivonásról.

A rendőrség munkatársai idáig egy 33 és egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei vásárlónak adták el a járművet. Mindketten beismerték tettüket. A történet azonban itt nem ért véget, mivel a nyomozók egy BMW-re lettek figyelmesek az egyiküknél tartott kutatás során. Az autóról kiderült, hogy egy ellopott rendszámot szereltek fel rá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában