Emlékezetes feladatok

2024.09.05. 13:24

Szent György emlékplatteket adott át a főkapitány

A rendőrség négy munkatársát részesítette elismerésben csütörtökön Vörös Ferenc rendőr dandártábornok, Békés vármegye rendőrfőkapitánya – írja a Békés Vármegyei Rendőrség Facebook-oldala. Mint kiemelték, az érintettek példamutatóan látják el a szolgálatukat és az elmúlt hetekben volt olyan napjuk, amely úgy indult, mint a többi, mégis hozott olyan feladatot, ami miatt számukra örökre emlékezetes marad.

Papp Gábor

Egy bűnügy megoldása, egy elsősegélynyújtási feladat olyan esemény, amire mindig emlékezni fognak. A főkapitány nagyrabecsülése jeléül Szent György emlékplakettet adományozott a lelkiismeretesen, kiváló szakértelemmel szolgáló tiszthelyetteseknek és zászlósnak. 

elismerések, rendőrök, főkapitány, Szent György emlékplakett
Az elismeréseket Vörös Ferenc (középen) adta át a rendőröknek. Fotó: Békés Vármegyei Rendőrség

Elismerésben részesült Pilán Tamás rendőr főtörzsőrmester, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, Gyenes Róbert rendőr őrmester, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság járőrvezetője, Gábriel Gábor rendőr zászlós, a Gyulai Rendőrkapitányság járőrparancsnoka és Oláh Károly Zsolt rendőr őrmester, a Gyulai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában