ünnepi készülődés

2018.12.14. 18:43

Betlehemet is készítettek Csanádapácán

Hagyománya van annak, hogy az ünnepvárás heteiben Csanádapácán a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ megszólítja a gyermekeket, a lakosságot.

Cs. I.

A szerző felvétele

Pepó Jánosné igazgató az idei aktivitásról, felhívásuk sikeréről mesélt és megmutatta, kik, milyen kreatív munkákkal készültek az ünnepre.

A szerző felvétele

– Azt kértük a gyerekektől, idén bármilyen technika felhasználásával betlehemet készítsenek. Fantasztikus ötleteket valósítottak meg sütve, agyagból mintázva, vagy fából kifaragva, papírból kivágva. Az idősek otthonában a kreatív foglalkozásokon is maradandó betlehemi jászol készült. Kiállítottuk ezeket a csodás munkákat a sok szép, egyéb, a karácsonyi ünnepkör alkalmából készített karácsonyi díszekkel, mézeskalácsokkal együtt – sorolta az intézményvezető.

A díjátadón részt vett a Szivárvány Nyugdíjas Egyesület és a dalkör, az iskolások a pedagógusokkal. Emlékezetes műsorral lepték meg a résztvevőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában