Koronavírus Békésben

2021.03.25. 13:07

Ha választhatna, kínait adatna be az intézményvezető

Dr. Csajányi Melinda nagyon várja már, hogy megkaphassa a Covid elleni védőoltást. A Bartók Béla Művészeti Szakgimnázium intézményvezetője elmondta, amióta rendelkezésre állnak a vakcinák, egyfolytában figyeli a telefonját, várja, hogy jelezzenek.

N. Sz.

Fotó: Molnar Elod

– Ez az egyetlen mód, amivel ki tudunk menekülni a járványból, abból a zsákutcából, amelybe kerültünk, amely magánéletünket, szakmai pályánkat is rendkívül nyomasztja – emelte ki, hangsúlyozva, anyaként is bízik az egészségügyben, a saját háziorvosában.

Négy gyermeket nevelt fel, sosem nézte a védőoltások, gyógyszerek esetleges mellékhatásait, bízott az ellátásban, és hitének megfelelően mindig minden rendben is ment. Oltásigenlő, pedagógusként is reméli, mielőbb immunizálódhat, hisz a zeneművészeti iskolában is fontos a közelség, a közvetlen kontakt a gyerekekkel, ami most sajnos veszélyforrás.

Dr. Csajányi Melinda a járványból való kiutat látja a vakcinában /Fotó:BMH/

– Ha választhatnék, a kínai oltást kérném, de bármelyiket elfogadom zokszó nélkül, sőt, azzal is megelégednék, ha csak utána mondanák meg, melyiket kaptam – mondta Csajányi Melinda, hozzátéve, a kétely rossz irányba vezet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában