Horgászverseny

2022.07.24. 18:40

Több mint két tonna halat fogtak a Békés Megyei Pontyfogó Bajnokságon

Csütörtökön kezdődött el a Békés Megyei Pontyfogó Bajnokság Gyulán, a Munkácsy-tavon, melyen 16 csapat ragadott botot. Vasárnap estére az is kiderült, ki nyert.

Beol.hu

Az első éjszaka még viszonylag csendesen telt, de már néhány szép hal is partra került egy rövid időre - olvasható a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége közösségi oldalán.

A 36 órás jelentés szerint a legjobbak már 100 kilónál jártak, illetve az alfacsapat azt meghaladó összfogással vitte az élbolyt, fogott halanként jóval több mint 7 kilogrammos átlaggal, ami igazán figyelemre méltó nagyhalas teljesítmény.

A verseny záró napjának reggelén a By Csikánó Carp Team állt az első helyen több mint 216 kg fogott hallal, amit 40 ponty mérlegelése tett ki. A legnagyobb hal fogása a Csárda Team nevéhez fűződött: a csapatnak egy közel 15 kilogrammos pontyot sikerült a szákba emelnie.

Forrás: KHESZ/Facebook

A nap végén elérkezett az eredményhirdetés is, amikor is kiderült, hogy a végig izgalmas, fordulatos versenyen a mezőny összesen több mint 2 tonna halat fogott ki.

Fotók: KHESZ/Facebook
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában