Falunap

2023.08.14. 11:01

Hatalmas gólyalábas kompánia közepette ünnepeltek Csanádapácán

Csanádapáca önkormányzata vasárnapra hirdette meg a falunapot. Az esti program keretében átadtak díszokleveleket is.

Csete Ilona

Oláh Kálmán és a 70 éve házasságot kötött Nagy Istvánné és férje, Nagy István.

Forrás: BMH

Számos közönségprogram szórakoztatta a helyieket, a más településekről érkezőket Csanádapáca központjában. A Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia vidám, zenés műsorát élvezte a közönség, majd Oláh Kálmán polgármester átadta az idei elismeréseket és a díszokleveleket.

Köszöntötték a község legidősebb lakóját, idén ezt az elismerést Gulyás Mihály kapta, aki 97 éves. Isten éltesse jó egészségben! Csanádapáca legifjabb lakosa Hovorka János Márk. Ő 2023. július 22-én született. Jó egészséget a kisfiúnak és szüleinek! A legidősebb házaspár Nagy István és Nagy Istvánné, akik 70 éve, 1953. március 14-én kötöttek házasságot. Szeretettel köszöntötték őket, kívántak a párnak még számtalan boldog együtt töltött évet.

Oláh Kálmán köszöntötte Molnár Lajost. Fotó: BMH

Az önkormányzat elismerő oklevélben részesítette Molnár Lajost és a Csanádapácai Dalkört.

A falunap résztvevőit ezután az Apostol együttes szórakoztatta, majd különleges élményben lehetett részük, vízjáték-fény show-val zárult a rendezvény.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában