Tisztújítás

2023.10.06. 10:41

Ismét dr. Vincze Gábort választották Békésben az orvosi kamara elnökének

Megtörtént a tisztújítás a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Békés Vármegyei Területi Szervezeténél.

Nyemcsok László

A Tréning Centerben tartott sportnap sikert aratott, középen dr. Vincze Gábor

Forrás: Beküldött fotók

Az elnöki tisztet továbbra is dr. Vincze Gábor professzor tölti be. Alelnökök: dr. Árus Tibor háziorvos főorvos (Békéscsaba) és dr. Hégely Boglárka aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvosjelölt (Békéscsaba). A két titkár: dr. Ilia Katalin pszichiáter főorvos (Gyula) és dr. Nagy Beáta fül-orr-gégész adjunktus (Gyula).

A kerékpáros programon is sokan részt vettek

Dr. Vincze Gábor elmondta, örülnek, hogy többéves egyeztetéssorozat után sikerült az orvosi béreket és az ügyeleti díjakat rendezni, a hálapénzt pedig megszüntetni. Szeretnék, ha következőkben is hasonló eredményeket érnének el. Immáron az orvoskamarai tagság nem kötelező, hanem önkéntes, de így is 70 százalék maradt a kamara tagja.

– A társaságot rendszeresen összetartjuk, a minap például családi sportnapot rendeztünk több mint száz résztvevővel a békéscsabai Tréning Centerben – hangsúlyozta dr. Vincze Gábor. – A programban szerepelt többek között teniszverseny, futball, asztalitenisz, csocsó, volt ugrálóvar a gyermekeknek. Közel 30 résztvevővel egy kerékpáros körtúra is a program része volt, melyet a nemrégiben elkészült Wenckheim-kerékpárúton bonyolítottunk le Póstelek és Gerla érintésével.

A versenyek legjobbjait díjazták

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában