Tizenketten Békés vármegyéből

2024.06.22. 14:34

A szakmai versenyek legjobbjai kaptak emléklapot az Országházban

Az Országházban köszöntötték a SzakmaSztár Fesztiválon kiemelkedő eredményt elért diákokat, közöttük tizenkét Békés vármegyei fiatalt.

Licska Balázs

Az Országházban is köszöntötték a legsikeresebb, szakmát tanuló fiatalokat

Forrás: Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Facebook-oldala

Az MTI ismertette, hogy a SzakmaSztár Fesztiválon rendezték meg a szakmai versenyek döntőjét – mintegy hatvan szakmában –, és hogy a mostani ünnepségen a megmérettetések első három helyezettjeit, valamint az őket felkészítőket díjazták.

A Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Facebook-oldalán ismertették, hogy az elismert diákok között volt tizenkét Békés vármegyei is: Balog Tamás CNC-programozó, Joó Gergő gépi és CNC forgácsoló, Erdei Erik Róbert hűtő- és szellőzésrendszer-szerelő, Váczi Katalin Ilona nyomdaipari technikus, Molnár Zsanett cukrász szaktechnikus, Vantruba Ágnes grafikus, Szabó József Máté járműfényező, Csókán Kinga nyomdaipari technikus, Hegedűs Judit szakács, Péter Márk László útépítő és -fenntartó technikus, Pap Olivér nyomdaipari technikus, Tímár Áron Zsolt útépítő és -fenntartó technikus.

A diákokat nemrég a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara is köszöntötte Penza-lakótelepi székházában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában