Voks 2024

2024.06.25. 10:36

Átadták a képviselői megbízóleveleket Szarvason

Hétfőn délután átadták a június 9-ei önkormányzati választáson győztes szarvasi képviselőknek és Hodálik Pál polgármesternek a megbízóleveket.

Beol.hu

Hodálik Pál (balról) átvette polgármesteri megbízólevelét

A newjsag.hu tudósítása szerint dr. Gyalogné dr. Varga Éva, a helyi választási bizottság elnöke röviden beszámolt a június 9-iki választásokról, hivatalosan is bejelentette a jogerős végeredményt, ami szerint október 1-től Szarvas polgármestere Hodálik Pál, egyéni körzeti képviselői: Farkas Tamás, Csernus Zsolt, dr. Pecsenye Erzsébet, Kiss Attila, Csanádi László, dr. Bartolák Csaba, Sinkovicz Krisztián, Závoda Ferenc. Listás képviselők: Giricz Katalin, Kovács Mátyás, Tusjak Tamás. 

A mandátumok átadása és átvétele után Hodálik Pál megválasztott polgármester köszönte meg a választásban közreműködők munkáját, s ezen a fórumon is kiemelte, hogy Szarvason a kampány pozitív hangvételű sárdobálástól és személyeskedéstől mentes volt. Megköszönte minden szarvasinak, aki elment és választott, külön a Fidesz-KDNP szavazóknak a bizalmat.  

– Innentől az a dolgunk, hogy mindenkit – minden szarvasit – ugyanolyan erővel, hatékonysággal és szeretettel szolgáljunk – zárta szavait a megválasztott polgármester.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában