Tíznél több utcában

2024.06.30. 12:54

Rajtolhat az útfelújítás Szeghalmon

Kiválasztották a kivitelezőt, így hamarosan kezdődhetnek az útfelújítási munkálatok Szeghalmon – derült ki a képviselő-testület nemrég tartott ülésén.

Licska Balázs

Macsári József polgármester korábban elmondta, hogy a TOP Plusz keretében sikeres pályázatot nyújtott be az önkormányzat és nyert el 273 millió forintos támogatást.

útfejlesztés, támogatás, Szeghalom
Eredményes volt a közbeszerzési eljárás, így hamarosan indulhatnak az útfelújítási munkálatok Szeghalmon. Illusztráció: Shutterstock

A projekt keretében tíznél is több szakaszt újítanak fel Szeghalmon: a beruházás érinti a a Dózsa György, a Bartók Béla, a Szeleskert, a Sárrét, a Dobó István, a Rákóczi Ferenc, a kis Nádasdy, az Érmellék, a Simon Ferenc, a Vasvári István, a Kárász, a Dapsy Gizella és a kis Kolozsvári utcákat. Amellett, hogy cserélik az elöregedett aszfaltburkolatok kopórétegét, az útburkolati jelek, a zebrák felfestései ugyancsak megújulnak, valamint jelzőtáblákat is helyeznek ki.

Macsári József polgármester a képviselő-testület nemrég tartott ülésén pedig ismertette, hogy lezárult a fejlesztéssel kapcsolatos közbeszerzési eljárás. Az ülésen kiderült: mind az első, mind a második rész tekintetében a hajdúböszörményi székhellyel rendelkező Szép Házak – 6. Pillér Kft. adta a legkedvezőbb ajánlatot, előbbi 99,4 millió, utóbbi pedig 68,3 millió forintról szólt. A közbeszerzési bizottság áttekintette az ajánlatokat, és javasolta a grémium számára, hogy az eljárás nyertesének ezt a céget hirdessék ki.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában