Gerlai Általános Iskola

2024.07.02. 08:07

Mazán-Kovács Ákos kapta meg a Tehetség díjat

A Gerlai Általános Iskolából elballagott Mazán-Kovács Ákos számára adta át a minap az intézmény tanévzáró ünnepségén az általa alapított Tehetség díjat, valamint a vele járó, adózott jövedelméből felajánlott pénzjutalmat Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Licska Balázs

– A tehetség mit sem ér, ha nem társul hozzá kitartás, szorgalom és támogatás. A Gerlai Általános Iskolából elballagott Mazán-Kovács Ákos számára mindez megadatott, így azon túl, hogy minden évben kitűnő értékelést kapott, kiteljesedett a tehetsége a humán és reál tantárgyakban is – ismertette Facebook-oldalán Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. 

Herczeg Tamás adta át az általa alapított Tehetség díjat Mazán-Kovács Ákos számára. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala
Herczeg Tamás adta át az általa alapított Tehetség díjat Mazán-Kovács Ákos számára. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

Mint írta, a fiatal szerepet kapott városi rendezvényeken, például ő mondott megemlékező beszédet a magyar hősök emléknapján. Kimagasló felvételi eredményének köszönhetően a következő évet az Andrássy Gyula gimnáziumban, történelem szakon kezdi majd meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában