Összefoglaló

2024.07.01. 19:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. július 1.

A hétfő sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. július 1-én.

Beol.hu
hírösszefoglaló, a nap legfontosabb hírei, egy helyen
Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Szombaton már negyedik alkalommal rendezték meg az MTC Tuningshow-t, amelynek a békéscsabai repülőtér adott otthont.

Hogyan állnak a beruházások Békéscsabán, milyen fejlesztésekben gondolkodik a város? – ez is napirendre került a városi közgyűlés nemrég tartott ülésén, amikor a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. beszámolt feladatainak végrehajtásáról. Külön megemlítették, hogy milyen beruházás várható az Árpád fürdőben, amelyre 900 millió forintot fordíthatnak.

Közösséget építeni lehet vidáman, sportosan, kulturális közegben, sőt, utcákon sétálva – és bevonva egy község lakosainak minden rétegét, korosztályát, legyen az nő, férfi, vagy gyermek. Dombegyházon erre látunk jó gyakorlatokat. A Dombegyházi Közösségi Színtér és Könyvtár háza tájáról mindig hallani újításról, valaminek a megreformálásáról vagy a helyi adaptációjáról.

Szabó Dóra közös megállapodás alapján a 2024–2025-ös szezonban is az NB I.-es Tappe-Békéscsabai Előre NKSE színeiben szerepel – jelentette be a klub hivatalos honlapján.


 



 



 


 


 




 




 


 



 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában