Voks 2024

2024.07.13. 09:26

Az országgyűlési képviselő a végegyházi polgármesterrel egyeztetett

A 4. számú választókerület országgyűlési képviselője, Erdős Norbert Végegyháza polgármesterével, Vajda Norberttel egyeztetett.

Csete Ilona

Erdős Norbert és Vajda Norbert a megbeszélésen. Fotó: Facebook

– Vajda Norbert polgármester 2017 óta áll Végegyháza élén, és a június 9-i választáson újból neki szavaztak bizalmat a község lakói. Az elmúlt esztendőkben azon dolgoztunk közösen, hogy minél több sikeres fejlesztés tudjon elindulni a településen – fogalmazott a politikus a közösségi oldalán.

Elmondható, hogy az együttgondolkodás meg is hozta az eredményeket, hiszen komoly források érkeztek többek között belterületi utak fejlesztésére, focipálya, illetve új öltöző létesítésére, szabadidő park létrehozása. Emellett rezsikompenzáció és REKI-támogatások mentén is biztosítani tudtuk a település, az önkormányzati intézmények zavartalan működését – sorolta a képviselő.

– Polgármester úrral a legutóbb az orosházi fogadónapomon beszéltük át az előttünk álló feladatokat. Folytatjuk a megkezdett munkát Végegyházán is, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a projektjeink minél előbb megvalósuljanak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában