Kérdések

2024.07.20. 11:13

Érdemes tájékozódni, sőt, kérdéseket megfogalmazni, lesz rá válasz

Gyakran ismételt kérdések formájában összeszedték, mit kell tudni az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben működő Járóbeteg Irányítási Rendszer (JIR) működéséről, a telefonos és emailes időpontfoglalásról, a sorszámhúzás menetéről és a rendelőbe történő behívásról annak, aki a szakrendelésre érkezik vizsgálatra.

Csete Ilona

Hogyan lehet időpontot foglalni? Melyek a nem beutaló köteles szakrendelések? Hol kell sorszámot húzni a vizsgálatok előtt? Mi az a betegfelvételi iroda?
Ez csak négy kérdés abból a hosszú listából, amiket rendszeresen feltesznek a betegek a vizsgálatok előtt.

kérdések, járóbeteg irányítási rendszer, Orosháza
Aki kérdez, választ kap. Fotó: Nagy Kristóf

Összeszedtük tehát, mit kell tudni az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben működő Járóbeteg Irányítási Rendszer (JIR) működéséről, a telefonos és emailes időpontfoglalásról, a sorszámhúzás menetéről és a rendelőbe történő behívásról annak, aki a szakrendelésre érkezik vizsgálatra – írják oldalukon.

Az alábbi oldalon indulásként 23 kérdést találnak, a kérdésre kattintva megjelenik a válasz: https://oroshazikorhaz.hu/.../kerdesek-es-valaszok.../
Amennyiben további kérdés, észrevétel, javaslat van a rendszer működésével kapcsolatban, kérik, írjanak a [email protected] email címre, és ha olyat kérdeznek a rendszerről, ami nincs a listában, frissítik is a felsorolást, hogy betegek minél könnyebben eligazodjanak a szakrendelésen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában