Vitorlásverseny

2024.07.14. 07:34

Kaáli professzor csapatai földön és vízen is nyerők

Ha Balatonfüred, akkor kikötő vitorlásokkal, és verseny. Ha vitorlásverseny, akkor a legjobbak között a Team Kaáli, vagyis Kaáli Nagy Géza professzor csapata. Friss hír: szombaton remek eredményt értek el a Fehér Szalag vitorlásversenyen.

Csete Ilona

A korábbi évek sikerei alapján ismét megrendezték a Fehér Szalag vitorlásversenyt a Balatonon. A Balatonfüred-Balatonkenese-Siófok-Tihany-Balatonfüred útvonalon haladó futam a Kékszalag fesztiválhoz kapcsolódó egyik rendezvény. Bemelegítő, vagy felkészülő szakaszként is emlegetik.

professzor
A Team Kaáli. Fotó: Kóczián Rita

Ezen a versenyen dobogós helyezést ért el a Team Kaáli: harmadik lett a csapat.

– Az idei Kékszalag felkészülésünk állomásaként részt vettünk a mai Fehér Szalag GeneralCom Nagydíjon, ahol a rafinált szélviszonyoknak is köszönhetően a harmadik helyen végeztünk. A programunkat 2 év kihagyás után ismét Nathalie Brugger vezeti. Ő az a hölgy, aki már több alkalommal is képviselte Svájc színeit az olimpiákon, és jelenleg a RedBull AC40 rohanógép kormányosa. Vélhetően az ő keze nyoma is tetten érhető csapatunk teljesítményén – számolt be az orosháziak díszpolgárának, Kaáli professzornak a legénysége a közösségi oldalán.

A Team Kaáli: Sallai Gabó, Belle Örs, Tisóczki Ferenc, Kedlecsik Márton, Kámán Tamás, Ormai Koppány, Virág Flóra, Nathalie Brugger.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában