Újfajta megjelenés

2024.08.08. 10:28

Rádióműsor készül az Alföld Slow Egyesület tevékenységéről

A napokban kezdődtek el Újkígyóson annak a rádiós műsorsorozatnak a munkálatai, amely az Alföld Slow Egyesület tevékenységét, a slow értékrend, a slow turizmus, illetve az egyesület által érintett települések értékeit mutatja be.

Vincze Attila

A hírről Szebellédi Zoltán, az Alföld Slow Egyesület elnöke számolt be Facebook-oldalán a minap. 

Szebellédi Zoltán, Alföld Slow, rádióműsor
Szebellédi Zoltán kiemelte: az Alföld Slow Egyesület standján nagy érdeklődés volt a tevékenységük iránt. Fotó: MW-archív

Mint ahogy a bejegyzésében olvasható, talán sokan emlékeznek rá, az Alföld Slow Egyesület is lehetőséget kapott az év elején a budapesti Utazás Kiállításon a 27 Békés vármegyei települést, köztük Újkígyóst érintő turisztikai tevékenységük bemutatására. Ennek keretében csodálhatták meg többek között az újkígyósi néptáncos és citerás gyermekek fergeteges műsorát is.
Szebellédi Zoltán kiemelte: az Alföld Slow Egyesület standján nagy érdeklődés volt a tevékenységük iránt. Itt találkoztak Szentirmai Ágnessel, a Katolikus Rádió szerkesztőjével is, aki már ott felvetette annak lehetőségét, hogy a slow értékrend és a slow turizmus, az egyesület által érintett települések értékeinek és a közös munka bemutatását szeretné megtenni egy műsorsorozat keretében.
Az elnök kifejtette, örömmel vették ezt az ajánlatot, a napokban pedig Újkígyóson elkezdődött a munka. Hozzátette: a felvételek készítéséről és természetesen a rádióműsorokról is hírt adnak majd.
Arról, hogy miről is szól a slow turizmus, illetve az Alföld Slow Egyesület munkája, 2023 novemberében adott interjút Szebellédi Zoltán a Beol podcastban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában