Kitüntetés

2024.08.16. 18:56

Drimba Tibor: hisz a prevencióban, segít a fiataloknak

Emlékeznek még olvasóink Drimba Tiborra? A gádorosi fiatalemberre, a 3 gyermekes édesapára, aki (azóta már Maroslele polgármestere) a fiatalok körében végezte s végzi áldozatos munkáját. Hitt és hisz a prevencióban, segít a felnövekvő generációnak szemléletes előadásaival, szuggesztív előadásmódjával, rengeteg személyes példájával. A Belügyminisztérium Köz Szolgálatáért Érdemjel Arany Fokozatát vehette át prevenciós munkájáért.

Csete Ilona

A Belügyminisztérium dísztermében dr. Latorcai Csaba közigazgatási és területfejlesztési miniszterhelyettes, a KDNP ügyvezető főtitkára javaslatára, a Belügyminisztérium Köz Szolgálatáért Érdemjel Arany Fokozatát vehettem át a hosszú évek óta végzett prevenciós munkám elismeréséül. Hálásan köszönöm mindazoknak, akik érdemesnek találtak erre, külön köszönöm családomnak, akik mindenben 11 éve támogatnak – fogalmazott a gádorosi kötődésű, maroslelei polgármester közösségi oldalán.

Drimba Tibor a Belügyminisztériumban vette át az elismerést. Fotó: Facebook

Nem csak Békés vármegye településein, iskoláiban, de Csongrád-Csanádban is hívják, tartson izgalmas előadást.

Gratulálunk!


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában