Érezd jól magad!

2024.08.13. 10:00

Élményekkel gazdagodtak a kötegyáni gyermekek

Érezd jól magad! címmel szervezett gyermekeknek programsorozatot a közelmúltban a kötegyáni Ungvári Mihály Közösségi Tér és Könyvtár. A kicsikre minden nap várt valamilyen élmény.

Licska Balázs

A sárkányhajózást is kipróbálhatták a kötegyáni gyermekek. Fotó: Kötegyán Község Facebook-oldal

Fazekas Anikó közművelődési szakember a Kötegyán Facebook-oldalán részletezte, hogy a gyermekeknek többek között a sarkadi egészségfejlesztési iroda szakemberei tartottak előadást az egészséges életmódról, hogy a Vöröskeresztnek hála szó volt a véradásról és az elsősegélynyújtásról, de a kicsik íjászkodtak, a Beliczay-kúthoz túráztak, tűzoltóautóba ültek és tüzet is oltottak többek között. Zárásként pedig Békésen kipróbálták a sárkányhajózást.

Szintén a közösségi oldalán arról írt dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia, Kötegyán polgármestere, hogy a gyermekek számtalan élménnyel gazdagodtak, köszönhetően Fazekas Annikó közművelődési szakembernek, aki szívét-lelkét beletette minden napba, minden napot aprólékosan megszervezett.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában