Fehértó napja

2024.08.24. 19:09

Jelentkezz önkéntesnek, jó csapat lesz a Fehértó Napján

Várják az önkéntesek jelentkezését a XXIII. Fehértó Napjára, amit idén is a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósága és a kardoskúti önkormányzat rendez szeptember 21-én, szombaton.

Csete Ilona

A sok izgalmas program sok látogatót vonz. A szerző felvétele

A XXIII. Fehértó Napja természetvédelmi nyílt nap s aki szeretne azon részt venni és önkéntesként segíteni, ott eltölteni egy napot különleges természeti környezetben, akkor várják a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai. Helyszín: Kardoskút-Pusztaközpont. Időpont: 2024. szeptember 21. (szombat).

Az önkéntesek feladatai: a látogatók fogadása, tájékoztatása, látogatói elégedettségmérés, látogatók irányítása, a rendezvény előkészítése (plakátolás, asztalok, padok rendezése, sátorépítés, stb.); a fellépők koordinálása, a rendezvény helyszínének tisztán tartása, szóróanyag osztása. Az önkéntesek számára biztosítanak szombaton ebédet – olvasható a felhívásban a nemzeti park közösségi oldalán.

Precíz, önálló, segítőkész, jó kommunikációs készséggel rendelkező önkénteseket várnak, akik tudnak csapatban dolgozni, és érdeklődnek a természetvédelem iránt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában