Békéscsaba

2024.08.17. 10:44

Állami kitüntetést kapott ifj. Mlinár Pál és a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar

Állami kitüntetést - Csokonai Vitéz Mihály-díjat- kapott ifj. Mlinár Pál és a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar - olvasható Szarvas Péter polgármester Facebook-oldalán.

dr. Nagy Szilvia

Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar

Forrás: Facebook

Szarvas Péter békéscsabai polgármester oldalán az áll; Békéscsaba kulturális életének meghatározó alakjaként ifj. Mlinár Pál évtizedes munkájával formálta, alakította a város táncos lábú gyermekek sorsát, külhoni munkássága is meghatározó. Táncpedagógusként, koreográfusként, művészeti vezetőként kollégái és a nagyközönség körében is tiszteletnek, megbecsülésnek és szeretetnek örvend.

A Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar Békéscsaba kulturális és zenei életének fontos eleme. Több évtizedes fennállása óta számos tagot, karmestert, nézőt tudhat magáénak. Értéket teremt és közvetít.

Szarvas Péter szívből gratulált ifj. Mlinár Pálnak és a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar valamennyi tagjának, amiért kimagasló művészeti tevékenységükkel kiérdemelték a Csokonai Vitéz Mihály-díjat.

ifj. Mlinár Pál /Forrás: Facebook/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában