Visszatekintő

2024.08.25. 16:11

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Házastársi alkalmazott, túlsúlyadó, esetleg köztársaságmentes igazolás? A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálatain többször előfordult, hogy fogalmi tévedések, nyelvbotlások vagy pusztán az illetékesség hiánya okozott derűs pillanatokat ügyintézőknek és ügyfeleknek egyaránt. Összegyűjtötték a furcsább eseteket, amelyek a NAV ügyfélszolgálatán történtek.

A Széchenyi utcai katolikus bérpalota padlásán kötött ki és okozott tüzet egy rakéta kedden, az augusztus 20-ai tűzijáték zárásakor Békéscsabán. Emiatt vonultak a hivatásos tűzoltók, a mentők és a rendőrök a helyszínre a látványosságot követően, illetve zárták le a területet.

Átadták az aszfaltozásra váró munkaterületeket Békésen a kivitelezőnek. Jövő héten pedig már megkezdődik az aszfaltozás az egymilliárd forintos fejlesztési program keretében – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

Vonat és személyautó ütközött össze csütörtökön reggel 8 óra 15 körül Dévaványán.

Egy békéssámsoni gazda a falu határában, a földjén bukkant rá egy holttestre még pénteken reggel. A helyszín közelében volt egy kerékpár is. Azt találgatták a helyiek, vajon ki lehet az illető. Hírportálunk megtudta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában