Békés vármegye

2024.08.01. 07:02

Hamarosan indul a 10 hónapos rendőrjárőr képzés

A rendőrség Békésen, Békéscsabán és Pusztaföldváron is várja a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

Dinya Magdolna

A rendőrség több helyszínen is toborzó tevékenységet folytat

Forrás: police.hu

Legyél Te is rendőr! Békés vármegyében is várják a jelentkezőket a hamarosan induló 10 hónapos rendőrjárőr képzésre. Azoknak is van ajánlatuk, akik nyomozók szeretnének lenni, hiszen technikumi bűnügyi képzés is indul, a végzettek pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányságon szolgálhatnak.

Mindezekről bővebb tájékoztatást adnak a rendőrség toborzást végző szakemberei ezen a hétvégén, augusztus 4-én, vasárnap 10 és 14 óra között Békés-Dánfokon, a Családi Napon. A jövő héten, augusztus 6-án, kedden 11 és 13 óra között, valamint 9-én, pénteken 9 és 11 óra között Békéscsabán, a Csaba Centerben várják az érdeklődőket, majd 10-én, szombaton ismét egy rendezvényre látogatnak el, Pusztaföldváron, a falunapon 10 és 14 óra között lesznek megtalálhatók. A személyes találkozások alkalmával a pályaválasztók, pályamódosítást tervezők választ kaphatnak a kérdéseikre, és a rendőrség munkatársai akár a jelentkezésben is segítenek. A képzésekről, álláslehetőségekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség karrierportálján

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában