Augusztus 20.

2024.08.21. 09:28

Megkóstolták az orosháziak az 500 szeletes Szent István napi tortát

A Szent István szobornál az ünneplő orosháziak az Orosházi Fúvószenekar előadását hallhatták, majd az önkormányzati ünnepség után kezdetét vették a közönségprogramok. Óriás torta is érkezett a főtérre, a Szent István napi torta.

Csete Ilona

Nagyon sok orosházi az Árpád-kertet választotta kikapcsolódásul, ahol az Amígo Band koncertjével folytatódott a kedd délután. Majd a műsor után mindenki a főtér felé sétált.

Megérkezett az ünnepi, 500 szeletes torta Orosháza főterére. A szerző felvétele

A városvezetés felkérésére ugyanis Ficsor Zoltán mestercukrász megédesítette a tűzijáték előtti perceket: a térre megérkezett 500 szeletes Szent István napi tortájával. Rengetegen voltak és nagy tapssal köszöntötték, majd türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek a kóstolók hosszú sorában.

Több száz orosházi kóstolhatta a Szent István napi finomságot. A szerző felvétele

Hírportálunk megtudta, a sütemény alapja karamellás piskóta, amire habkönnyű madártejes krém került. A díszítés nagyon látványos volt, Orosháza címere is megjelent a tortán.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában