Fiatalok

2024.08.23. 20:32

Bemutatkoznak tehetséges zenészek Orosházán

Tehetséges Fiatalok Fesztiválja néven hirdette meg az Orosházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat a hétvégi programját. Egy sikeres pályázattal benépesítették a Kossuth utcai zenepavilont. Az volt a cél, hogy tehetséges fiatal zenészeknek adjanak lehetőséget és teret, hogy megmutathassák magukat.

Csete Ilona

A Tehetséges Fiatalok Fesztiválját pénteken nyitották meg a zenepavilonban, Orosháza belvárosában. A lehetőséggel éltek a zenészek, az énekesek, a zenei formációk. Érkeztek Magyarország több településéről (Békéscsaba, Gyula, Orosháza, Kiskunfélegyháza, Budapest stb.) és hoztak magukkal különböző zenei stílusokat.

tehetséges fiatalok, Orosháza
Elkezdődött az orosházi zenepavilonban a kétnapos fesztivál. A szerző felvétele

Hatos Zója és Mary Hellenthal készítette el a pályázati anyagot, abban megfogalmazva elképzeléseiket. Segítőikkel és természetesen a sok fellépővel szeretnék sikerre vinni e két napon a programjukat. Ígérik: többféle zenei stílusban mutatkoznak be az előadók a jazztől kezdve a különböző rock- vagy popzenei irányzatokig. Remélik, hogy a zenei sokszínűség a közönség soraiba csal minden korosztályt.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában