Veszekedés

2024.08.14. 10:58

Vascső is előkerült, szitkozódott az apa, garázdaság gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

Családi perpatvar helyszíne volt kedden délután az orosházi vasútállomás szomszédságában az Október 6. utca. Ahogy arról hírportálunk is beszámolt, szemtanúk hívták a rendőrséget a veszekedéshez.

Csete Ilona

Forrás: Shutterstock

Orosházán, az Október 6. utca és az Állomás tér kereszteződésénél augusztus 13-án 12 óra 30 perc körül egy szarvasi férfi autójával kétszer nekiütközött egy másik kocsinak, amiben a volt párja és családja ült. A nővel éppen a közös gyermekeik elhelyezése kapcsán van vitájuk – tájékoztatott a fejleményekről a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ez a nézeteltérés fajulhatott tettlegességig. A balesetben senki nem sérült meg. Az ütközések után a férfi kiszállt a kocsiból, és a szemtanúk szerint elővett egy vascsövet, szitkozódott, támadólag lépett fel, de a nő jelenlegi párja elvette tőle a csövet, így nem ütött meg vele senkit. Az Orosházi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés és garázdaság bűntettek gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A férfi kihallgatásán tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el, állítása szerint véletlenül ütközött neki a másik kocsinak. A rendőrök vizsgálják a történteket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában