Összefoglaló

2024.09.12. 19:22

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. szeptember 12.

A csütörtök sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. szeptember 12-én.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Az idei tanév őszi félévében a tanulmányaikat megkezdő elsős hallgatókat köszöntötték a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai Gazdasági Karán csütörtökön délelőtt. Ugyancsak megtörtént az elsősök beiratkozása is.

Öthónapos ikrekhez kellett mentőt hívni kedden éjjel két különböző alkalommal is Békésen. Információink szerint a kisfiú sírva ébredt, szaggatottan vette a levegőt, a furcsa légvétel miatt szállították kórházba, ahová édesanyja is elkísérte. Később az édesapa jelezte, hogy az ikerlány sincs jól, a gyermek nem lélegzett, a mentők a helyszínre siettek, a gyermek fején és arcán sérülések voltak, és ekkor már semmilyen életjelenséget nem tapasztaltak.

A település egy TOP Plusz pályázatnak köszönhetően mintegy 398 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A forrás által Szabadkígyós 13 utcájában vagy útszakaszán összesen 5550 méter hosszan újulnak meg az útburkolatok.

Hatvan évvel ezelőtt, 1964-ben ballagtak el azok az öregdiákok, akik a minap ismét találkoztak Biharugrán.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában