Beruházás

2024.09.05. 12:50

Folytatódik a belvízelvezetés rekonstrukciója Tarcsán

Hosszú előkészítő eljárás után megkezdődött Köröstarcsán a belvízelvezető rendszer rekonstrukciójának harmadik üteme – tájékoztatott Facebook-oldalán Lipcsei Zoltán, a település polgármestere.

Papp Gábor

A rekonstrukciót az évek alatt, szakaszosan valósították, illetve valósítják meg. A jelenlegi, harmadik ütemben a belterületi rekonstrukcióval érintett szakaszok egyrészt a község központi részén, a Híd utcában, Kossuth utcában, Paprév utcában, illetve a Kossuth téren, továbbá a település belterületi határához közel, a község északnyugati részén, a Fürj utcában, a Veér András utcában, a Puskin utcában, a Széchenyi utcában és a község délkeleti részén, a Berényi utcában, a Dózsa utcában, a Deák utcában, a Mézes-éren találhatóak – emelte ki Lipcsei Zoltán.

belvízelvezetés, Köröstarcsa, rekonstrukció
Lipcsei Zoltán: a rekonstrukció több részt is érint a településen. Fotó: Lipcsei Zoltán Facebook-oldala

A külterületi részen lévő, jelen projektben kotrásra és növényzettől történő megtisztításra tervezett Ösvényhegyi csatorna, egy Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban felújított belterületi fő gyűjtőcsatorna befogadója.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában