A város legnagyobb házibulija

2 órája

Ingyenes a belépés a Csabai Kolbászfesztivál nyitónapján

A Csabai Kolbászfesztivál nyitónapja október 24-én, csütörtökön mindenki számára ingyenesen látogatható a CsabaParkban. A szervezők szerint ez nemcsak a Csabai Kolbászfesztivál nyitánya, hanem a város legnagyobb közös házibulija.

Nyemcsok László

Hégelyné Győrfi Ilona, a kolbászfesztivál programigazgatója kiemelte, október 24-e nemcsak a Csabai Kolbászfesztivál nyitánya, hanem a város legnagyobb közös házibulija, ahol a barátság, a családi összetartozás és a jókedv dominál majd.

csabai kolbászfesztivál, nyitónap
A Csabai Kolbászfesztivál nyitónapján a legkisebbek gyúrják, töltik a kolbászt idén is Fotó: csabaikolbaszfesztival.hu

– Ez garantálható, hiszen a vidám és színes közösségi eseményen a hagyományos ízek, a jó zene és a kiváló hangulat találkoznak – ecsetelte a programigazgató. – A Csabai Kolbászfesztivál ezen a napon nem csupán az ínycsiklandó kolbászokról szól, hanem arról is, hogy városunk közössége egy nagy családdá válik. Itt mindenki ismer mindenkit, és minden mosoly mögött egy régi barát vagy egy új ismerős rejtőzik.

Csabai Kolbászfesztivál: Szikora Robi zenél a nyitónapon

A nyitónapon a hangulatról Szikora Róbert és az R-GO, a Santa Muerte zenekar, és még sokan mások gondoskodnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában