Program

2 órája

Családi napot szerveztek a tízéves CsabaParkban – galériával

Tízéves lett a CsabaPark, ennek apropóján szerveztek családi napot vasárnap délután Békéscsabán, a létesítmény Körte sori oldalán. A CsabaParkba kilátogató családokat többféle programmal várták, miközben a kalandpark elemeit kedvezményesen lehetett kipróbálni.

Licska Balázs

Fazekas Lili, a CsabaParkot üzemeltető Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. rendezvényszervezője elmondta, hogy tízéves lett a CsabaPark, és ezt mindenképpen meg szerették volna ünnepelni a családokkal. Svédasztalos akciót hirdettek a Gyulai úti étteremben, a gyermekeknek pedig sokféle programot szerveztek a családi nap keretében a Körte sori oldalon. 

CsabaPark, tízéves, születésnap, családi nap
Sokféle programot szerveztek annak apropóján, hogy tízéves lett a CsabaPark. Fotó: Licska Balázs

Sokféle programot kínáltak a CsabaParkban szervezett családi napon

Ugrálóvár, csillámtetoválás, arcfestés, hajfonás, kézműves foglalkozás, zöld program – széles volt a paletta, amelyek közül választhattak a gyermekek a CsabaPark Körte sori oldalán rendezett családi napon. A kalandparki elemek ugyancsak sokakat vonzottak, mivel a korlátlan használatra szóló napijegyet kedvezményes áron kínálták az érdeklődőknek: ennek megfelelően sokan szórakoztak a dombon épült hófánkpályán, de többen próbálták ki a tó felett átívelő kötélpályát is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában