Köszönet

Tegnap, 13:52

Utoljára ültek össze az eleki német nemzetiségiek

Megtartotta az eleki német nemzetiségi önkormányzat az új önkormányzat megalakulása előtti utolsó ülését a június 9-i választások után – számolt be a hírről Szelezsán György polgármester közösségi oldalán.

Vincze Attila

Mint a városvezető Facebook bejegyzésében írta, a napokban tartott ülésen lehetősége volt megköszönni az elmúlt öt év eredményes munkáját, amelyet a közösség érdekében végeztek. Hangsúlyozta, külön megtiszteltetés volt számára, hogy egy emléklappal köszönthette Niedermayer Ernőt, aki több mint 25 éven át volt a német nemzetiségi önkormányzat elkötelezett tagja.

eleki, német, nemzetiségi, ülés
Szelezsán György polgármester az eleki német nemzetiségi önkormányzat ülésén köszönte meg az elmúlt öt év eredményes munkáját, melyet a közösség érdekében végeztek. 
Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

A polgármester megjegyezte, hogy Niedermayer Ernő az aktív munkát most befejezi a nemzetiségi önkormányzat életében, de a tapasztalatára és tanácsaira a jövőben is számítanak. Kiemelte, hálásak neki a közösségért végzett áldozatos szolgálatáért. Szelezsán György végül megköszönte minden képviselőnek az elmúlt évek közös munkáját, és bízik benne, hogy a jövőben is folytatják a város építését és fejlesztését.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában