MÁV

2024.09.02. 10:59

Leszakadt egy felsővezeték Szabadkígyósnál: hosszabb utazási idő több vonalon

Szabadkígyósnál leszakadt a vasútvonalon a felsővezeték, a helyreállításig szünetel a forgalom. Emiatt a Békéscsaba és Kétegyháza közötti szakaszra pótlóbuszokat rendel a vasúttársaság.

Beol.hu

Több vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani.

Forrás: lllusztráció: MTI-archív

A MÁV tájékoztatása szerint a Szabadkígyósnál leszakadt felsővezeték helyreállításáig pótlóbuszok közlekednek Békéscsaba és Kétegyháza között. A Keleti pályaudvarról Bukarestbe tartó Traianus InterCityt (IC 73) visszahúzzák Békéscsabára, onnan – jelentős késéssel – buszok szállítják az utasokat Kétegyházáig, ahol biztosítják az átszállást az InterCityre. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Békéscsaba-Mezőhegyes vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani.

Frissítés

Szabadkígyósnál helyreállították a felsővezetéket, újraindult a vonatforgalom Békéscsaba és Kétegyháza között is. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Békéscsaba-Mezőhegyes vonalon fokozatosan, a délutáni órákban állhat helyre a menetrendszerű vonatközlekedés. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában