Okány

2024.09.05. 09:44

Ingyenes padlásfödém-szigetelési program indul

Ingyenes padlásfödém-szigetelési program indul Okányban, egy cégnek köszönhetően, az önkormányzat közreműködésével – ismertette Szívós László polgármester.

Licska Balázs

A padlásfödém szigeteléséhez ingyenesen biztosít anyagot egy cég

Forrás: shutterstock

Elmondta, hogy a padlásfödém szigeteléséhez biztosít majd térítésmentesen anyagot a cég, a lehetőség az okányi háztartások számára adott. Fontos, hogy járható, megközelíthető és statikailag alkalmas legyen födém. Lényeges az is, hogy az ügyfél egyéb támogatást ne vegyen igénybe a beruházáshoz.

Hozzátette: ez is egy ahhoz hasonló program, mint amilyen az izzócsere volt, az egyébként Okányban nagy sikert aratott, a háztartások nagyjából harmada részt vett benne. A mostani cég azt ígéri, hogy aki jelentkezik és szigeteli a padlásfödémét otthonában, éves szinten akár 30 százalékot is spórolhat a fűtési számlán.

Szívós László polgármester Okány Facebook-oldalán jelezte, hogy a padlásfödém-szigetelési program részleteiről lakossági fórumon is nyújtanak majd tájékoztatást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában