Füzesgyarmat

2024.09.12. 11:08

Pro Urbe díjat kapott Lakatos Sándor

Pro Urbe díjat érdemelt ki a napokban a képviselő-testület döntése nyomán Füzesgyarmaton Lakatos Sándor, az Életet az éveknek nyugdíjasklub vezetője – mondta Koncz Imre polgármester.

Licska Balázs

Hozzátette, hogy a klub több mint 60 éves múltra tekint vissza, 1963 óta működik, Lakatos Sándor pedig immár 37. éve vezeti. Az elismeréssel ezt az elhivatott, alázatos munkát köszönték meg.

Koncz Imre polgármester ismertette: a minap tartott ünnepségen nem csak a Pro Urbe díjat adták át. Jutalmazták azokat a kiváló tanulókat, sportolókat, akik országos vagy vármegyei versenyeken eredményesen szerepeltek.

díjátadó, Füzesgyarmat, díjak, Koncz Imre
Koncz Imre polgármester elmondta, hogy több díjat is átadtak nemrég Füzesgyarmaton. Illusztráció: Gettyimages

A Füzesgyarmati Kossuth Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felterjesztése alapján díjat kapott Szivós Hanna, Budai Regina, Bujdosó Szófia, Ladányi Lilien, Tóth Hanna, Sándor Zita, Szabó Gábor Márton, Szabados Zoltán, a Hajdu Ruben és Szabados Zoltán alkotta páros, a Bere Korinna Fruzsina, Hamar Panna, Gyáni Ágoston, Homoki Olivér alkotta csapat, Szántó Virág, Gyáni Ágoston, Gyáni Karolina, Balogh Benjamin, Lakatos Milán Zoltán, Hamar Panna, Bálint Boglárka, Papp Márkó Bence, valamint a Hegyesi Lia, Kovács Boglárka, Kovács Hanna Virág, Kovács Szilvia, Latyák Nikolett, Oláh Szonja, Szántó Virág, Szilágyi Liza alkotta gárda.

A Füzesgyarmati Kossuth Lajos Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány és a Füzesgyarmati Mazsorett Együttes indítványa nyomán jutalmat érdemelt ki a Levendula és a Csillagfürt mazsorettcsoport. A Lépj Velünk Egyesület twirling szakosztályának felterjesztése alapján elismerést kapott Takács Linett, illetve a Kártik Janka, Puskás Ivett, Mikolik Nelli, Vámos Viktória, Czakó Virág alkotta Holdkő csapat.

A Sárréti Gyöngyhalász Gyermeksport Egyesület kezdeményezésére díjazták a futballistákat is, az U16-os, az U17-es és az U19-es csapat tagjait és edzőiket. A Hegyesi Kick-box Sportegyesület felterjesztése nyomán jutalmat érdemelt ki Bak Ágnes Panna és Németi Maya. A Füzesgyarmati Arany Sólyom Hagyományőrző Íjász Egyesület indítványára díjat vehetett át Kovács Andrea, Fegyver László, Molnár Imre, Kovács Károlyné és a Kovács Károlyné, Kovács Károly, Molnár Imre alkotta csapat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában