Jól vette a gátakat

1 órája

Baji Balázs is gyúrt a Csabai Kolbászfesztiválon

A békéscsabai Baji Balázs hamarabb lett érmes kolbászkészítésben, mint az atlétikai világbajnokság 110 méteres gátfutásában. A világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó a szombati kolbászgyúrásról sem hiányzott.

Nyemcsok László

Az immáron állatorvos gátfutó és testvére, a villamosmérnök Bence, valamint a párbajtőrben országos bajnok Prekop Győző Földes Bálinttal és Sztankó Bálinttal egy csapatot alkotva 2011-ben már megnyerte a Csabai Kolbászfesztivál gyúróversenyét.

Baji Balázs
Fotó: MTI-archív

A csapat Baji Balázs vezérletével, némileg átalakulva szombaton is versenyzett a Csabai Kolbászfesztivál frisskolbászkészítő-versenyén.

–  Még az első, a békéscsabai SZTK-pályán megrendezett Csabai Kolbászfesztivál első díját a Baji Lajos, Prekop János, Varga Tibor összetételű csapat nyerte – ecsetelte Baji Balázs. – Megtanította apa és barátai a kolbászkészítést, átadták a stafétabotot, reméljük, méltók vagyunk hozzájuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában