Eredmény

2 órája

Egészségügyi ellátás: a Gyulai járás a harmadik legjobb Magyarországon

Egészségügyi ellátás szempontjából a Gyulai járás a harmadik legjobb Magyarországon – írta Facebook-oldalán dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere az MHB Jelzálogbank élhetőségi kutatására hivatkozva.

Papp Gábor

Az MBH Jelzálogbank negyedik alkalommal készítette el élhetőségi kutatását, melynek célja, hogy átfogó képet nyújtson azokról a gazdasági, társadalmi és infrastrukturális szempontokról, amelyek hozzájárulnak egy-egy térség vonzerejéhez. A szakértők ezúttal is azt vizsgálták, hogy az oktatás, az egészségügy, a kultúra, a bűnözés, a munkaerőpiac, a vásárlási lehetőségek és a lakóingatlanok megfizethetősége milyen hatást gyakorol az ország 174 járásában és Budapesten a lakáspiacra.

egészségügyi mutató, ellátás
Az egészségügyi mutatót tekintve a Gyulai járás Budapest és a Pécsi járás mögött a harmadik legmagasabb pontszámot érte el.
Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Mint azt dr. Görgényi Ernő kiemelte, az egészségügyi mutatót tekintve a Gyulai járás Budapest és a Pécsi járás mögött a harmadik legmagasabb pontszámot érte el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában