Mezőkovácsházi hárompróba

2 órája

Szuper közösségük jól teljesített, bringát is lehetett nyerni

Példás, ahogy évről évre sok mezőkovácsházit vonz az a hárompróba, amit ha a nevezők teljesítenek, akár bringát is nyerhetnek. Kihirdették szombaton, ki az idei hárompróba legszerencsésebb teljesítője. Ő kerékpározhatott haza a záró, gyalogló nap végén.

Csete Ilona

Pelle Pálnénak kedvezett a szerencse a hárompróba végén

Forrás: Facebook

Ha szombat, akkor újabb sportolási alkalom: ezt már sok éve megszokták a mezőkovácsháziak. A Kalocsa Róza Művelődési Központ körül ilyenkor megsokszorozódik a létszám, az úgynevezett kovácsházi hárompróba ugyanis vonzó kicsiknek, felnőtteknek, fiataloknak és idősebbeknek is. E szuper csapatot a mozgás iránti igény és a közösségi élmény tartja egyben.

Szikrázó napsütés várta az idei hárompróba záró fordulójára, a túrára érkezőket. Papp Zoltán túravezetővel reggel indultak, 3 óra elteltével értek vissza a több mint 10 kilométeres sétájukról. Bejárták a város kieső, külső területeit. A lelkes kis csapat izgatottan várta a frissítő elfogyasztása után a sorsolást.

10 kilométeres túrával ért véget az idei hárompróba
Forrás: Facebook

A művelődési központban már hagyomány, hogy a legkitartóbb hárompróbázók ajándékcsomagot vehetnek át: idén is így volt, aki legalább 4 próbán vett részt, emléklappal és ajándékkal tért haza – számoltak be a Kalocsa Róza közösségi oldalán.

Kihirdették, hogy a legsportosabb osztály versenyben Marosán Hajnalka tanárnő szervezésének köszönhetően az 5. A. osztály nyerte a 30 ezer forint értékű utalványt. A Papp Zoltán és családja által felajánlott kerékpárral idén Pelle Pálné tekerhetett haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában