Visszatekintő

2 órája

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

A Csabai Kolbászhimnusz hangjaira szombaton délelőtt elstartolt a 27. Csabai Kolbászfesztivál leginkább várt, és legtöbb csapatot felvonultató eseménye, a frisskolbászkészítő-verseny a CsabaPark két sátrában, a Mokryban és a Munkácsyban. Csaknem 600 csapat gyúrta a kolbászt.

Halálos tragédia történt kedden Gyomaendrődnél, a Hármas-Körösön – ismertették a katasztrófavédelemnél. Egy lakócsónakban ketten életüket vesztették, vélhetően szén-monoxid-mérgezés miatt.

A világ egyik nagy sztárja, Al Bano választotta ma a Gyulai Várfürdőt, aki a Csabai Kolbászfesztivál esti fellépőjeként pihent, és kapcsolódott ki egy kicsit a létesítményben pénteken.

Jövő szombaton új éttermet nyit, ezúttal az egyik békéscsabai hipermarketben Ásós Géza, az ország első cigány étterme, a Kira vendéglő vezetője. Ásós Géza ezekben a napokban a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválra készült, ahova elvitte a Kira vendéglő ízeit. Az ország első cigány vendéglőse azt is elárulta, hogy szerinte mitől igazán jó egy kolbász.

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Békéscsabán, a 44-es főút és a Dobozi út körforgalmánál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában