Tisztelet

2 órája

Újszülött gyermekeknek tesznek gesztust törölközővel és lakattal Berényben

Még az előző mezőberényi képviselő-testület döntése értelmében az önkormányzat gesztusként az újszülött gyermekek részére egy Mezőberény felirattal és címerrel díszített törölközőt ad, és a gyermek nevével és születési dátumával gravírozott, Hősök útjai játszótéri kerítésre elhelyezett lakattal tiszteleg a kis jövevények és szüleik előtt. Az újszülött gyermekek számára életre hívott kezdeményezésről Facebook-oldalán Siklósi István, a város polgármestere tájékoztatott.

Papp Gábor

A törölköző átadása és a lakat elhelyezése érdekében kérte azokat a szülőket, akiknek 2024. január 1. és 2024. október 10. között született gyermekük, legyenek szívesek a gyermek nevét és pontos születési dátumát – év, hó nap – a szülő nevét és lakcímét megadni, vagy az [email protected], vagy borítékba téve a városháza portáján 2024. október 31-ig leadni – emelte ki Siklósi István az újszülött gyermekek számára életre hívott program kapcsán.

újszülött gyermekek, gesztus, Mezőberény
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Az adatszolgáltatás önkéntes, de csak azokat tudnak a törölközővel megajándékozni, illetve a lakatját a kerítésre felhelyezni, akiktől határidőre megkapják az adatokat. Utólag nincs mód pótolni az elmulasztott lehetőséget. Az átadás időpontjáról, helyéről a későbbiekben tájékoztatást tesznek közzé.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában