Tenisz

2 órája

Bondárék párosa elődöntős

Bondár Anna és a belga Kimberley Zimmermann párosa elődöntőbe jutott a 267 ezer dollár (98,8 millió forint) összdíjazású kantoni keménypályás női tenisztornán.

Beol.hu

Bondár Anna és Kimberley Zimmermann folytathatja szereplését a kínai nagyvárosban. Fptó: Getty Images

Fotó: NurPhoto

Az egyéni világranglistán 94. magyar játékos – aki egyesben a nyitókörben kiesett – és belga partnere az első fordulóban a negyedikként kiemelt Babos Tímeát és Harriet Dartot búcsúztatta, a negyeddöntőben pedig egy olasz, cseh duó várt rá.

Bondárék az első szettben azonnal elvették ellenfelük adogatójátékát, s bár a rivális 4:2-nél visszavette azt, a magyar, belga kettős egy újabb brékkel lezárta a játékrészt. A szorosan alkuló második felvonásban Bondárék a lehető legrosszabbkor, 5:6-nál veszítették el másodszor is a szervájukat, így jöhetett a döntő rövidítés, amit fordulatos csata végén a magyar, belga kettős nyert meg.

Eredmény, páros, negyeddöntő: 

Bondár Anna, Kimberley Zimmermann (magyar, belga)–Angelica Moratelli, Anna Siskova (olasz, cseh) 6:3, 5:7, 11-9 - döntő rövidítés

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában