Gyógyulás

2 órája

Kempf Zozót megműtötték

Túl van egy műtéten Kempf Zozo, aminek a varratszedése is megtörtént – számolt be a fejleményekről Facebook-oldalán a klasszis gyulai BMX-es. Kempf Zozo elárulta, elképesztő szeretet kapott és kap az emberektől.

Most már Magyarországon vagyok, igaz még rehabilitáción, de túl egy műtéten, aminek a varratszedése is megtörtént – fogalmazott Kempf Zozo, aki arról is beszámolt, hogy sok csomagot kapott a szponzoraitól, aminek egy részét testvére vitte el hozzá, hogy megmutassa.

Kempf Zozo, műtét, sportoló, sérülés
Kempf Zozo azt mondta, hosszú az út, de rajta van.

Kempf Zozo úgy fogalmazott, hosszú az út, de rajta van

– Igaz, még sok idő mire teljesen regenerálódok, de szerettem volna megköszönni mindenkinek a támogatást ebben a nehéz időszakban is. Hosszú lesz az út, de rajta vagyok – tette hozzá Kempf Zozo. A klasszis gyulai kerékpáros a svájci BMX freestyle Európa-bajnokságon szenvedett súlyos arcsérülést, több helyen arccsonttörést, amikor tökéletes gyakorlat befejezése után egy visszafordulásból balszerencsésen ért talajt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában