Kézilabda

2024.07.01. 14:32

Szabó Dóra jövőre is az Előrében véd

Szabó Dóra közös megállapodás alapján a 2024–2025-ös szezonban is az NB I.-es Tappe-Békéscsabai Előre NKSE színeiben szerepel – jelentette be a klub hivatalos honlapján.

Gajdács Pál

Szabó Dóra az aláírást követően Paláncz György klubelnökkel

Fotó: Fotó: Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

A kapus 2020-ban érkezett Debrecenből a békéscsabai egyesülethez és stabil tagjává vált felnőtt csapatnak. A Tappe-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2025. június 30-ig érvényes szerződést kötött Szabó Dórával.

– Nagy örömmel töltött el, hogy a vezetőség a következő szezonban is számít rám. Szeretem ezt a várost, a stábot, a közösséget, a szurkolókat. Nagyon jó összetartó csapat alakult ki ebben az évben és látva a következő szezon keretét ismét egy jó kis csapat van kialakulóban, akikkel úgy gondolom, hogy sikeresek lehetünk. A saját céljaimat tekintve minden téren szeretnék továbbra is fejlődni, ezért mindent meg fogok tenni az edzéseken és a mérkőzéseken is – mondta Szabó Dóra a klubhonlapon a szerződés aláírását követően.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában