Szolgálat

2024.07.03. 15:31

Hét fiatal rendőr érkezett Békés vármegyébe

Hét fiatal rendőr érkezett Békés vármegyébe: van, aki kiváló eredménnyel végzett, és így került Orosházára, van, aki nyári gyakorlatra jött – írták a Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán.

Licska Balázs

Mint közölték, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Vörös Ferenc rendőr dandártábornok a minap hét fiatalt fogadott.

Hét fiatalt fogadott a minap Békéscsabán, a rendőrségen Vörös Ferenc vármegyei rendőrfőkapitány
Hét fiatalt fogadott a minap Békéscsabán, a rendőrségen Vörös Ferenc vármegyei rendőrfőkapitány. Fotó: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

Egyikük Puskás Dóra Alexandra rendőr hadnagy, aki idén kiváló eredménnyel végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, és most már az Orosházi Rendőrkapitányságon, bűnügyi szakterületen szolgál.

Mellette hat tisztjelölt kezdte meg Békés vármegyében a nyári gyakorlatát. A vármegyei rendőrfőkapitány tapasztalatai, élményei alapján beszélt nekik a szakmai pályafutásáról, a rendőrséghez való kötődéséről, a hivatása iránti elköteleződéséről. Biztosította őket arról, hogy a gyakorlat elvégzéséhez a tapasztaltabb rendőröktől minden segítséget megkapnak. 

Az első-, másod- és harmadéves tisztjelöltek közül négyen a Gyula Határrendészeti Kirendeltségen, társaik pedig Békéscsabán és Szarvason, a városi rendőrkapitányságokon teljesítenek majd szolgálatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában