Labdarúgás

2024.08.27. 10:44

Mennyit ér egy nő? Legyen máskor a válogatott meccs!

Egy levélíró egy békéscsabai nő miatt kérte, hogy más időpontban rendezzék meg a szeptember 10-ei Magyarország-Bosznia Nemzetek Ligája válogatott labdarúgó-mérkőzést. Úgy gondolta, a válogatottnak kellene alkalmazkodnia hozzá.

Beol.hu

A TrollFoci számolt be egy furcsa, a labdarúgó-szövetségnek címzett levélről, melynek feladója egy nő miatt kérte a válogatott meccs előrehozását vagy eltolását szeptember 10-ről. 

válogatott, randevú, más időpont, Magyarország, levél, Nemzetek Ligája
A válogatott meccs elhalasztását kérte egy randevú miatt.  Illusztrácó: Shutterstock


Mint írta,

Egy szimpatikus hölgy velem tartana az eseményre, viszont mivel Békéscsabán él, csak pénteki vagy szombati napon tudna részt venni a mérkőzésen! (Amennyiben sikerülne, még egy vacsorára is elvihetném, így roppant fontos volna számomra az új időpont.)

A levélíró hozzátette: kéri a mihamarabbi visszajelzést az új dátumról, hogy tudjanak kalkulálni  a vonatjegyekkel, illetve a kiszemelt étterem asztalfogalását is lebonyolíthassa. A mérkőzést persze nem helyezték át más időpontra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában