Testépítés

2 órája

Dénes József sérülten is második a vb-kvalifikációs versenyen

Eredetileg csak nézőnek utazott el Vecsésre, az IBFF Predátor világbajnoki kvalifikációs versenyre, ám a rendezők unszolására színpadra lépett Dénes József. A békéscsabai Fanatic Body&Fitness Power vezetője úgy lett végül második, hogy előzőleg komoly sérülést szenvedett, egy nagy súly emelése után izomszakadást szenvedett.

Gajdács Pál

Dénes József még egy korábbi versenyen

Fotó: Fotó: Fanatic Body&Fitness Power facebook oldala

– Eredetileg csak jövőre versenyeztem volna, amikor is a johannesburgi IBFF Mr. Univerzumon való részvételt vettem célba. Ráadásul nemrégiben megsérültem, de engedtem az engem nagy szeretettel fogadó házigazdák unszolásának és színpadra léptem. Csak azért nem győztem, s lettem „csak” második, mert nem „barnítóztam” be magamat. Szakadásokkal és felkészületlenül nem rossz eredmény. Egyébként erős mezőny jött össze. A verseny után kaptam is egy kis vicces dorgálást, hogy ilyen sérülésekkel csak egy terminátor versenyez. Megígértem, hogy többször ez nem fordul elő – mondta Dénes József, akinek 2025-re hat világversenyre van meghívása, ezek közül a legjelentősebb a dél-afrikai IBFF Mr. Univerzum.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában