Gyűjtés

2024.09.04. 11:07

A Baptista Szeretetszolgálaton keresztül is lehet adományozni Heni gyógykezelésére

Újabb fontos lépés történt a márciusban szívinfarktuson átesett Ónodi Henrietta támogatása ügyében. Nővére, Ónodi-Klausler Barbara arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a Baptista Szeretetszolgálat jogi kereteket biztosít ahhoz, hogy rajtuk keresztül adományozhassanak azok, akik szeretnék támogatni Heni rehabilitációját.

Gajdács Pál

– Nagy örömmel és meghatódottsággal tapasztaltam az elmúlt időben, hogy milyen sokan nyilvánították ki segítő szándékukat, hogy a szívinfarktuson átesett testvérem, Ónodi Henrietta gyógykezelését támogassák anyagilag – írta Ónodi-Klausler Barbara. 

Ónodi Henrietta, számlaszám, baptista
Ónodi Henrietta egy 1990-es amerikai versenyen Fotó: Getty Images

– Nagyvonalú anyagi segítséget nyújtott erre a célra a családnak a Magyar Olimpiai Bizottság és Békéscsaba városa is. Most egy újabb fontos lépésről szeretném tájékoztatni önöket. A Baptista Szeretetszolgálat ugyanis jogi kereteket biztosít ahhoz, hogy rajtuk keresztül adományozhassanak azok, akik szeretnék támogatni Heni rehabilitációját. Ezért nem tudunk elég hálásak lenni dr. Szilágyi Bélának, a szeretetszolgálat elnökének, hiszen így a magyarországi adománygyűjtés újabb lendületet kaphat. Ahogy tájékoztattak, a beérkezett pénzösszegeket semmiféle levonás nem terheli majd, és teljes egészében a húgom gyógykezelésére fordítható.

Aki segíteni szeretne, az kedvezményezettként a Baptista Szeretetszolgálat Alapítványt feltüntetve a következő számlaszámra tud utalni adományt. UniCredit – 10918001-55555555-55555555. A megjegyzés rovatba a következőt kell írni: Ónodi Henrietta gyógykezelése javára. Fontos, hogy a megjegyzés rovatba mindenképpen tüntessék fel Ónodi Henrietta nevét, hiszen csak így tudják elkülöníteni az összegeket a javára.

– A testvérem a gofundme adománygyűjtő oldalon eddig begyűlt adományoknak hála részt vehetett az első kéthetes rehabilitációs kúrán egy kiváló jacksonville-i klinikán, és már szemmel látható fejlődést mutat. Ezért is köszönöm az önök és az adományozók nagyra becsült támogatását – zárta levelét Ónodi Henrietta nővére. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában