Labdarúgás - Vármegyei II. osztály

3 órája

Lakodalomból mentek a meccsre

Három vasárnapi találkozóval zárult le a Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. játéknapja. A vendégcsapatok voltak sikeresebbek, hazai közönség előtt csupán a lőkösiek tudtak pontot szerezni a komlósiakkal szemben, akik úgymond lakodalomból mentek a meccsre. A két listavezetőt nem tudták feltartóztatni Mezőberényben és Végegyházán.

Bakulya Mihály

A lakodalomból érkező TTC hátrányból fordított miközben mindkét fél megfogyatkozott, de a hajrában a határ mentiek megmentették az egyik pontot. Az Északi csoport élén álló Magyarbánhegyes és a déli listavezető Szabadkígyós is hatgólos meccsen nyert, erősítve ezzel pozícióját.

Lakodalomból; tótkomlós; pontszerzés
A lakodalomból érkező komlósiak a pályán komolyan vették a dolgukat, már nem mulattak. Archív fotó: Kertmegi Kevin

A jobb helyzetkihasználás döntött

Az egyke északi találkozón a jobb helyzetkihasználás döntött. Noha a házigazdák kétszer is egalizáltak, a hajrában kapott gólokra márt nem volt válaszuk.

Mezőberényi LE–Magyarbánhegyesi FC 2–4 (1–1)

Vármegyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Mezőberény, 80 néző. Vezette: Czene Zoltán.
Mezőberény: Rau – Fazekas, Pázsit, Tóth J., Durkó, Jónás (Lakatos M.), Kovács Gy., Zsíros, Makai (Benyovszki J.), Székely, Varga J. Edző: Adamik Dávid, Benyovszki Róbert.
Magyarbánhegyes: Nagy T. – Bozsár (Tóth L.), Lakatos G. (Vágási), ifj. Kintner, Varga P., Kukla D. (Rozsi), Kormányos, Racs (Szőke), Sódar, Kukla L., Matuz. Edző: Kintner János.
Gólszerző: Durkó (18.), Benyovszki J. (61. – 11-esből), ill. Bozsár (7.), Kukla D. (48., 70.), Rozsi (84.).
Adamik Dávid: – A csapat hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok. Az ellenfél jobban használta ki a lehetőségeit, gratulálok a sikeréhez!
Kintner János: – Az első félidőben érezhető volt, hogy a hazaiak nagyon akarják a győzelmet, így a szünetben fokozatváltásra volt szükség, ami végül meg is hozta a várt eredményt. Dicséret a fiúknak, sok sikert a Mezőberény csapatának!

Balogh Lajos

Következik

Északi csoport, 10. forduló. Október 25., péntek, 18.30: Békéscsabai MÁV SE–Magyarbánhegyesi FC. Október 26., szombat, 14.30: Mezőberényi LE–Sarkadkeresztúri SE, Békésszentandrási HMSE–Dobozi SE. Október 27., vasárnap, 13.30: Köröstarcsai KSK–Csabacsűdi GYLSE. Szabadnapos: Csanádapácai EFC.

Mesterlövészek

  • 11 gólos: Kukla Dávid (Magyarbánhegyes)
  • 7 gólos: Kopács Zsolt (Sarkadkeresztúr)
  • 5 gólos: Bozsár Gábor (Magyarbánhegyes), Patkás Sándor (Sarkadkeresztúr), Szécsi Rajmond (Békésszentandrás)
  • 4 gólos: Bakos Krisztián (Csabacsűd), Benyovszki János (Mezőberény), Hőgyes Dávid Lajos (Szabadkígyós), Lakatos Miklós (Mezőberény), Nagy Zétény (Szabadkígyós), Szigeti János (Doboz), Váczi Roland (Doboz)
 

Lakodalomból a pályára

A komlósiak csapattársuk, Asztalos Balázs menyegzőjére voltak hivatalosak, ott mulatták át az éjszakát, így léptek pályára Lőkösön, de a fáradtság nem látszott meg rajtuk, a döntetlennel alighanem ideális esetben is elégedettek lettek volna. Mint ahogyan a szabadkígyósiak is megsüvegelhették magukat a Végegyházán aratott magabiztos győzelem után.

Lőkösháza KSK–Tótkomlósi TC 2–2 (1–0)

Lőkösháza, 120 néző. Vezette: Barta Tibor.
Lőkösháza: Lőrinc – Komlósi, Kolozsi (Hotea), Barthalos, Szincsák, Czernó, Kovács Gy. (Pusztai), Boros, Kollát, Barna, Balázs M. Edző: Botás Attila.
Tótkomlós: Fejes – Koleszár, Keszeli, Jámbor G., Szabó S., Abonyi, Jámbor J., Popovics, Balogh T., Deli, Ondrejó G. (Poljak D.). Edző: Horváth Henrik.
Gólszerző: Barthalos (2.), Czernó (83.), ill. Deli (55. – 11-esből), Popovics (68.). Kiállítva: Komlósi (30. – ütésért), ill. Koleszár (59. – második sárga lap).
Botás Attila:
Jámbor József csapatkapitány: – Ellenfelünk sportszerűen nem ment bele a halasztásba, így hát a lakodalomból érkeztünk. Egy megnyert mérkőzést hoztunk ki döntetlenre. Ma Lagzi Lajcsi de még a muslinca is gólt rúgott ellenfelünknek. Sok boldogságot Aszti!

Végegyházi SE–Szabadkígyósi SZSC 1–5 (1–3)

Végegyháza, 100 néző. Vezette: Fűri Imre.
Végegyháza: Tóth K. – Matúz L. (Andrej), Tanner, Szakál, Balog A., Vincze, Mag, Multyán Cs., Túri, Bíró, Kecskés. Játékos-edző: Bíró Tibor.
Szabadkígyós: Paronai – Prókai (Nagy D.), Alb (Barna), Faragó R. (Molnár M.), Hőgyes (Pribojszki), Szabó Z., Somogyi, Nagy Z., Ancsin, Frankó, Maglóczki. Játékos-edző: ifj. Sebestyén Antal.
Gólszerző: Multyán Cs. (28.), ill. Nagy Z. (19., 83.), Hőgyes (22.), Faragó (33.), Maglóczki (80.). Kiállítva: Bíró (63. – második sárga lap).
Bíró Tibor: – Ha kicsit komolyabb játékvezető van, másképp alakulhatott volna a mérkőzés!
Ifj. Sebestyén Antal: – A meccs úgy alakult ahogy terveztük. Hál'Istennek nem volt rá lehetőség, hogy bennmaradjunk az öltőben… Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, köszönjük a szurkolást.

Következik
Déli csoport, 10. forduló. Október 26., szombat, 14.30: Mezőmegyer SE–Szabadkígyósi SZSC, Újkígyós FC–Csorvási SK, Tótkomlósi TC–Battonyai TK. Október 27., vasárnap, 13.30: Lőkösháza KSK–Eleki USE. Szabadnapos: Végegyházi SE.

Mesterlövészek

  • 12 gólos: Balog Krisztián (Mezőmegyer)
  • 10 gólos: Komlósi Miklós (Lőkösháza)
  • 8 gólos: Barthalos Dávid (Lőkösháza)
  • 6 gólos: Milek Bence (Szabadkígyós), Popovics Marcell (Csorvás 2, Tótkomlós 4), Rostás Benjámin (Elek)
  • 5 gólos: Deli Lajos Patrik (Tótkomlós), Faragó Richárd (Szabadkígyós)
  • 4 gólos: Kacsala Norbert (Elek), Kecskés Attila Erik (Végegyháza), Mag Róbert (Végegyháza), Tanner Gergő (Végegyháza)
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában