Járvány

2020.03.31. 11:38

Nyolcmillió dollárt gyűjtöttek a világsztárok a koronavírus-koncerten

Nyolcmillió dollárt gyűjtöttek két jótékonysági szervezetnek azon a koronavírus-járvány elleni küzdelemre gyűjtő jótékonysági koncerten, amelyet vasárnap szerveztek Amerikában több tucatnyi zenész sztár részvételével – jelentették be a szponzorok.

Lady Gaga amerikai énekesnő a Grammy-díjak 61. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Staples Centerben 2019. február 10-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Nina Prommer

Az IHeart Living Room Concert for America fellépői között volt Elton John, Billie Eilish, a Backstreet Boys, Mariah Carey, Camila Cabello, Alicia Keys, Shawn Mendes, Lady Gaga és Sam Smith is.

Valamennyien saját otthonukból mobiltelefonjaik, otthoni kameráik vagy online platformok segítségével csatlakoztak a koncerthez.

Az egyórás műsort, amelyet a Fox televízió közvetített reklámok nélkül, 8,7 millió néző látta közölte hétfőn a Fox.

Az adással nemcsak a járvány miatt megviselt közönséget akarták szórakoztatni, hanem a betegség elleni küzdelem élvonalában dolgozók számára gyűjtöttek adományokat és a kézmosás fontosságára is felhívták a figyelmet.

A rádióállomásokon is sugárzott koncerten az ételbankokkal kapcsolatban álló Feeding America alapítvány és egy gyermekmentő alapítvány számára gyűjtöttek pénzt.

Borítókép: Lady Gaga amerikai énekesnő a Grammy-díjak 61. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Staples Centerben 2019. február 10-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!