Közélet

2007.06.01. 07:58

Békés megyei lemezlovas a Mahasz toplistáján

Címkék#Dj. Tomuca

Korábban még nem fordult elő, hogy a lemezlovasok Mahasz-listáján viharsarki dj. lemeze tanyázott volna. Most a méhkeréki Ruzsa Rolandnak, azaz Dj. Tomucának ez megadatott.

BEOL

A 2007-es év váratlan fordulatokat hozott a fiatal lemezlovas számára. Tavaly novemberében megjelent első kislemeze, gyakorlatilag azóta szüntelenül járja az ország legjobb klubjait és továbbra is eleget tesz rezidensi feladatainak mind Sarkadon, mind Méhkeréken. Azóta elkészült az új kislemez címadó dala mely a "Halkan lépkedek" címet kapta. A dalt a fellépéseken a fiatal lemezlovas folyamatosan játssza és rengeteg jó visszajelzéseket kapott, számos hazai és külföldi (szerb,román...stb.) lemezlovas slágerlistáján foglalt el előkelő helyezést.
A dal jelenleg a lemezkiadók szervezetének listáján a 28. helyen szerepel, olyan ismert előadókat megelőzve, mint Bob Sinclair, Cascada, Erős vs.Spigiboy, Christina Aguilera, Náksi vs. Brunner... stb.
Békés megyei lemezlovas még sohasem kapott helyet ezen a listán így Dj. Tomuca az úttörő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!