Mindkettő

4 órája

Szentkirályi Alexandra: Magyar Péter vagy hazudik, vagy fogalma sincs a budapesti munkáról (videó)

A kormánypárti politikus arra reagált, hogy a Tisza Párt vezetője szerint a Fidesz semmilyen javaslatot nem tett a fővárosi szervezeti és működési szabályzat módosításához.

MW

Magyar Péter országjáró körútjának bicskei állomásán

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Magyar Péter vagy hazudik, vagy fogalma sincs a budapesti munkáról – mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője a Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videójában.

Szentkirályi Alexandra a Tisza Párt elnökével a Magyar Narancsban megjelent interjúra reagálva azt mondta: Magyar Péter „vagy megint hazudik, vagy azt sem tudja, milyen mozit néz”; azt állítja, a Fidesz semmilyen módosítót nem javasolt a Fővárosi Közgyűlés szervezeti és működési szabályzatához.

Péter, két dolog lehet, és én mind a kettőt készséggel elhiszem. Vagy fogalmad nincsen Brüsszelből, hogy mi történik Budapesten, vagy megint hazudsz. Igazából valószínűleg mind a kettő

 – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Felhívta a figyelmet: nyilvánosan elérhetőek a benyújtott módosító javaslataik. „Amivel például százmilliókat spóroltunk volna a budapestieknek, kevesebb bizottsággal, vagy éppen az a javaslatunk, amivel bevezettük volna újra a Budapest infót, vagy éppen az antikorrupciós szobákról szóló módosítónk” – fűzte hozzá.

Szentkirályi Alexandra szerint éppen a Tisza Párt volt az,

 akiken látszott, hogy fogalmuk sincsen, hogy hol vannak, ráadásul nulla darab előterjesztést hoztatok a közgyűlésre, te meg ültél mögöttük, mint egy tartótiszt.

„Amíg ti Gyurcsányékkal együtt leszavaztátok a budapesti kukák visszaszerelését, addig a mi képviselőink ott voltak, dolgoztak, érveltek” – emelte ki.

Szentkirályi Alexandra azt kérte Magyar Pétertől: 

kérlek, ha már átverted a budapestieket, és lusta voltál beülni a közgyűlésbe, akkor legalább ne hazudozzál össze-vissza a budapesti munkáról.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában